A használat tapasztalata Amarok

Tapasztalat a kapszulák hatékonyságának használatáról: Rigai Robert őszinte áttekintése

termékfotó, az Amarok használatának tapasztalata

Még mindig fiatal vagyok, csak 35 éves, de egy elfoglaltság miatt szexuális problémákkal szembesültem. Több sikertelen közösülés - és összetörtem. Az önértékelés nulla, nem tudok a lányok szemébe nézni, és valamiféle félelem volt a szextől. Folyamatosan gondolkodtam a kudarc lehetséges megismétlődésén, ezért több hónapra feladtam a személyes életemet. Úgy döntöttem azonban, hogy összeszedem magam, és elkezdek megoldást keresni. Az Amarok kapszulákra esett a választás - megnyertem, hogy ez növényi készítmény, és perui macát tartalmaz.

A gyógyszer áttekintése

Az Amarokot megrendeltem a hivatalos weboldalon. A cég képviselője gyorsan visszahívott, válaszolt minden kérdésemre és megrendelést adott le. Két nappal később átvettem a postán. Ez a fizetés csak a megkapás után tetszett. Sajnálom, hogy nem volt időm kedvezményesen bevenni, ezért a tanfolyam többe került, mint a feltüntetett ár.

A csomagolás szilárd, a kapszulák közepes méretűek, de könnyen lenyelhetők - nem akadnak el a torkon. A csomag részletes használati utasítást tartalmaz.

Hogyan ittam az Amarok

Tapasztalat az Amarokkal

Hogyan kell használni - részletesen a csomagon. Kétféle sémát kínál - egy és két tablettát naponta. Úgy döntöttem, hogy azonnal a maximális dózissal kezdem, hogy azonnal megértsem, van-e hatás vagy sem. Eleinte szigorúan étkezés előtt vettem be, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy étkezés után inni lehet - ez nem befolyásol semmit.

Az Amarok használatának teljes tapasztalata egy hónap volt. Az eredményt azonnal észrevettem, de úgy döntöttem, hogy meghosszabbítom a tanfolyamot a kumulatív hatás elérése érdekében.

A gyógyszer hatása

Körülbelül a használat harmadik napján éreztem a férfi potencia javulását. Nagyon hirtelen történt - találkoztam egy lánnyal, és nagyon izgalmat éreztem. Ez nagyon boldoggá tett, mert az elmúlt hónapokban megfeledkeztem erről az érzésről.

A kezdeti időkben továbbra is fennállt a gyújtástól való félelem, ezért nem volt szexuális kapcsolat. Az első szex egy héttel a tanfolyam megkezdése után történt, és minden remekül sikerült. Az erekció nem okozott csalódást - a partner boldog. Többet akarok mondani - az érzések sokkal fényesebbek, mint korábban, és jobban tudom szabályozni a szex időtartamát.

Azt is észrevettem, hogy az Amarok befolyásolja az általános jólétet. Ha korábban a stressz miatt gyakran tapasztaltam alvási problémákat, szorongás és szorongás volt, akkor most elalszom, mint egy csecsemő. Egész nap érzem az erő és az elevenség hullámát. A szex bármikor nagyszerű - még egy nehéz munkanap után is.

Egy hónappal ezelőtt befejezte az Amarok tanfolyamot, a hatás továbbra is fennáll. Az erekció kő, az érzések nagyon fényesek, és úgy tűnik, hogy még a pénisz is megnőtt. Minden nap lelkes bókokat hallok a lánytól. A felvétel teljes ideje alatt nem voltak mellékhatások. Csak azt sajnálom, hogy nem korábban kezdtem el szedni az Amarok-ot.