3 legjobb módszer a potencia gyors növelésére

gyenge hatékonyság és hogyan lehet növelni

Mi jelent nagyobb értéket egy férfi számára, mint a szexuális egészség és a férfi következetessége? A statisztikák azt mutatják, hogy a férfi lakosság több mint 50% -ának van valamilyen szexuális problémája. És számuk minden nap növekszik.

Nemcsak az idősebb férfiak, hanem a fiatalok is felteszik azt a kérdést, hogy miként lehet ma növelni a potencia szintjét.

Nehéz környezeti helyzet, magas stressz, sok probléma, amely kísért és nem enged lazítani, krónikus betegségek, messze nem az ideális életmód - mindez csak egy kis része annak, amit minden férfi átél, és ami kétségtelenül kihat az ő egészség. beleértve a férfit is.

Hogyan lehet elkerülni a potencia problémáit, vagy kikerülni belőlük a legkevesebb veszteséggel?

Határozzuk meg a terminológiát

A szexuális potencia a szexuális kapcsolat kivitelezésének képessége, a férfi szexualitás megnyilvánulása, amely olyan paraméterekben nyilvánul meg, mint az erekció sebessége, hasznossága, a szexuális érintkezés időtartama és egyéb jellemzők. A szexuális hatékonyság nem egyenlő a szexuális kapcsolatok számával és a vágy jelenlétével.

Az egészséges ember haláláig megőrzi teljes szexuális kapcsolatának képességét. Gyakran téves az a gondolat, hogy a potenciaproblémák az életkortól függenek. A jó hatékonyság valószínű jelei megfigyelhetők a férfiaknál. Ezek a jelek a következők:

 1. átlagos súly és magasság;
 2. teljes körű teljes körű fejlesztés;
 3. tiszta bőr teljes testszőrrel;
 4. a mozgások koordinálása kifogástalan;
 5. az ingerekre adott reakció azonnali;
 6. mentális képességek magas szinten;
 7. a hang elég halk, de tiszta;
 8. önbizalom.

Kiemelheti azokat a tényezőket is, amelyek negatívan befolyásolják a hatékonyságot:

 1. életmód és életkor-megfelelőség;
 2. rossz szokások - alkohol, dohányzás, gyorsétterem;
 3. idegi rendellenességek, depressziós és mániás állapotok, stressz;
 4. a szív és az érrendszer betegségei;
 5. bizonyos gyógyszerek alkalmazása;
 6. hormonális betegségek;
 7. az urogenitális rendszer betegségei;
 8. daganat által okozott agykárosodás;
 9. rendkívül alacsony vagy magas hőmérséklet;
 10. a szteroidok használata a sportedzések és az atlétikai tevékenységek során;
 11. gyógynövények és egész felesleg;
 12. epizodikus nemi élet.

Annak megállapításához, hogy miként lehet normalizálni a hatékonyságot, először is meg kell határoznia, hogy mely tényezők voltak alapvetőek és voltak a legnagyobb hatással. Elég gyakran a fiatalok gyenge merevedésben szenvednek, amelyet pszichológiai problémák - önmagukba és erősségeikbe vetett bizalom hiánya, komplexek - okoznak. Érett (kb. Nyolcvan éves) férfiaknál a potencia megsértését fiziológiai problémák okozzák.

Potencianövelő módszerek

Három módon lehet fokozni a hatékonyságot:

 1. fizikai gyakorlatok;
 2. megfelelő táplálkozás a jó hatékonyság érdekében;
 3. gyógyszerek és eljárások használata.

A legeredményesebbnek bizonyuló módszer kiemeléséhez szakemberre lesz szükség, aki felméri a férfi test egyéni jellemzőit és árnyalatait, korrelálja őket a rendellenesség súlyosságával és a legmegfelelőbb technikát ajánlja. Ha azonban még nem akar találkozni szakemberrel, akkor az összes technikát kombinálva alkalmazhatja.

Orvosi módszerek a merevedési zavarok kijavítására

Növelheti a hatékonyságot speciális eljárások és készítmények segítségével. az ilyen intézkedések hatékonysága meglehetősen magas, több mint 95%.

Köztük vannak például:

 • PDE5 inhibitorok adagolása,
 • a gyógyszer injekciója a kavernás testekbe és a húgycsőbe;
 • természetes gyógymódok, amelyek növelik a férfi hatékonyságát;
 • pszichokorrekció;
 • vákuummasszázs;
 • fizikoterápia;
 • műtéti terápia.

Bármely gyógyszer, amelyet a hatékonyság növelésére használnak, csak azután alkalmazható, hogy két orvos - a személyes és az orvos - jóváhagyta őket. Csak ezután kezdheti el rendszeresen szedni.

Alapvető gyógyszerek

A modern orvoslás számos olyan gyógyszercsaládot használ, amelyek segítenek hatékonyan megoldani a csökkent erekció problémáját. Ezek az eszközök a következők:

 1. yohimbint tartalmazó készítmények;
 2. dúsító gyógyszerek;
 3. termékek kantaridinnal.

Ezeknek a gyógyszereknek egy közös tulajdonsága van - hasonló a prototípusuk, és fő céljuk a vért pumpálni a laza simaizmokba, ami kiterjeszti a corpora cavernosa határait, fokozva az erekciót. Az ilyen alapok fő előnyét elvtelennek nevezhetjük, mert hasonló a vétel tőlük - a lényeg az, hogy a véráramlás napról napra növekszik.

Specifikus sportgyakorlatok

A férfiak környezetük és életmódjuk hatására komplexumot tapasztalnak saját tehetetlenségükről. Az erősebb nem képviselői számára, akik rendszeresen szexuális kapcsolatban vannak, aktív pozícióval rendelkeznek, mobil munkát végeznek, és betartják a sporttevékenységeket. amelyeket itt írunk le.

Megerősítheti az erekciót és növelheti a potencia szintjét a könnyű fizikai aktivitás segítségével, amely mindenki számára elérhető. A kocogás vagy egyfajta bemelegítés, valamint a jóga vagy az egyszerű torna segít.

A kontrasztzuhany és a reggeli szex segítségével jól fokozza az erekció működését. Ez lehetővé teszi, hogy jó formában tartsa magát, és pozitív hatással van a potenciára is.

Különböző gyakorlatok

Gyakorolja a kismedencei szerveket, amelyek erősíthetik az izomszövetet és javíthatják az emberi szexuális teljesítményt. Az embernek naponta háromszor meg kell fagynia a vizelés során, majd gyorsan folytatnia kell. Ez a fajta képzés segít a jó merevedési funkció biztosításában.

Gyakorlatok a Kundalini jógából. Ez a férfiasság és a szexuális energia komplexuma, amely elősegíti a nemi vágyat, javítja a nemi élet minőségét és javítja az izomtónust.

A légzőgyakorlatok elősegítik a véráramlást, ami fokozza az erekciót.

A megfelelő étrend fontossága

A racionális étrend a stabil egészség egyik fő eleme, beleértve a szexuális egészséget is. A férfi testnek megfelelő mennyiségű vitamint, valamint nyomelemeket, ásványi anyagokat és még sok minden mást kell kapnia, amelyre szüksége van az egészséges anyagcseréhez és a teljes szexuális aktivitáshoz.

A férfi étrendjének tartalmaznia kell:

 1. tej- és húskészítmények;
 2. korlátozott mennyiségű szénhidrát (gabonafélék, zöldségek);
 3. tenger gyümölcsei és tengeri koktélok.
 4. Növényi elemek, diófélék, gyógynövények, magvak;
 5. zöldségek és gyümölcsök.

Mindez sokk vitamint tartalmaz, amelyek segítenek a hormonszint növelésében.