Milyen vitaminokra van szükség a férfiak hatékonyságának növeléséhez?

Minden ember egészsége, beleértve a hatékonyságot is, a kívülről érkező tápanyagok mennyiségétől függ. Az olyan alapvető elemek, amelyek normalizálják a test létfontosságú tevékenységét és növelik a teljes értékű nemi aktus elvégzésének képességét, tartalmazzák a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Régóta ismert, hogy a reproduktív képesség attól függ, hogy milyen ételeket tartalmaznak a férfiak étrendje. A hatékonyságot biztosító vitaminok nélkülözhetetlenek, mivel nemcsak a nemi vágyat növelik, hanem a test egészséges utódok fogantatásának képességét is.

Ember az orvosnál

A vitaminhiány megjelenésével, valamint az életkorral a férfiak szexuális képességei romlanak, ezért a férfiaknak olyan ételeket kell fogyasztaniuk, amelyek növelik a hatékonyságot és a reproduktív funkciókat.A szexuális problémák nemcsak a pszichológiai állapotot, hanem az egész férfi test egészségi állapotát is befolyásolják. Ismeretes, hogy a gyümölcsök, zöldségek és tenger gyümölcsei a legelső élelmiszerek, amelyek nemcsak a nemi vágyat, hanem a "férfias erőt" is növelik. Milyen vitaminokra van szükség a hatékonyság növeléséhez, és milyen mennyiségben?

Vitaminok és ásványi anyagok napi bevitele a férfi erő fenntartása érdekében

Azoknak a férfiaknak, akik vigyáznak egészségükre, tudnod kell, hogy milyen tápanyagok léteznek, és mennyit kell naponta fogyasztaniuk. A kiegyensúlyozott étrend megszervezésének köszönhetően jelentős javulás figyelhető meg a férfiak reproduktív funkcióiban, amelyet a testbe bejutó mikroelemek befolyásolnak.

A "gasztronómiai afrodiziákumok" növelik a szexuális aktivitást, meghosszabbítják a közösülés idejét és serkentik az egészséges spermiumok termelését, ezért különös figyelmet kell fordítani az ételekre, tekintettel azok összetételére.

Vitaminok
B1-vitamin 1, 5-2, 5 mg
B3-vitamin 15-25 mg
B6-vitamin 2-2. 5 mg
B9-vitamin 0. 2 mg
B12-vitamin 2 mcg
C vitamin 100-400 mg
D-vitamin tíz mcg
E-vitamin 12-30 mg
Ásványok
Cink 15 mg
Szelén 5-7 mcg

A tápanyagok előnyei a potencia szempontjából

A férfiak szexuális teljesítményének javítására törekvő férfiak számára ajánlott különféle ételeket fogyasztani, amelyek tartalmazzák az ehhez szükséges tápanyagokat.

Cink

A fő nyomelem minden ember számára kivétel nélkül a cink, amely a tesztoszteron építőanyaga, vagyis részvétele nélkül lehetetlen kialakítani ennek a hormonnak a molekuláit. A hatékonyság javításához a cink szükséges, a prosztatagyulladás elleni megelőző "gyógymódként" is elengedhetetlen. Ez a mikroelem többször növeli a spermiumok mozgékonyságát, ami jótékony hatással van a férfi test reproduktív funkciójára. Cinket tartalmaz halakban (sügér, pisztráng, hering, saury, lazac), búzakorpában, osztrigában és garnélában, fokhagymában, dióban, tojássárgájában, tintahalban és szardellában.

A hal cinkforrás

Szelén

A szelén szintén nélkülözhetetlen a hatékonyság növeléséhez, mivel ez az ásványi anyag aktívan részt vesz a tesztoszteron bioszintézisében, és javítja a férfi nemi szervek működését. Ez az anyag jótékony hatással van a reproduktív funkciókra, és nélkülözhetetlen a meddőség vagy a megelőzés kezelésében, mivel javítja a sperma minőségét. A szelén fokhagymában, csirketojásban, tenger gyümölcseiben (hal, tintahal, garnélarák), rozskenyérben, kukoricában és paradicsomban található.

C vitamin

A C-vitamin nemcsak javítja az immunrendszer állapotát és növeli az erek rugalmasságát, hanem serkenti a vérkeringést is, ami pozitív hatással van a férfiak nemi szerveinek "táplálkozására". Nélkülözhetetlen a prosztatagyulladás megelőzéséhez és a tesztoszteronszint növeléséhez. A C-vitamin nagy mennyiségben található káposztában, citrusfélékben, zöldhagymában, petrezselyemben és sárgarépában.

E-vitamin

Az E-vitamin nélkülözhetetlen a hatékonysághoz, mivel növeli a nemi szervek véráramlását. Ezenkívül ez a vitamin megújítja a test sejtjeit és antioxidánsként működik. Növényi olajban (napraforgó, kukorica, olíva), tojássárgájában, zellerben és zöldhagymában található meg.

Az egészséges táplálkozás és a testmozgás a férfiak egészségének kulcsa!

B csoport elemei

Ezek az elemek hozzájárulnak a férfi nemi hormon szintézisének fokozásához, a máj védelméhez és az energia helyreállításához. Jótékonyan befolyásolják a hatékonyságot, aktívan részt vesznek a férfiak testében 15 000 biokémiai folyamat végrehajtásában. A B-vitaminok megtalálhatók a tejtermékekben (tej, sajt, túró), diófélékben, sárgarépában és a halakban.

D-vitamin

A férfiak számára a D-vitamin szükséges, különösen télen, mivel a hideg évszakban hiányzik belőle. Hatással van a tesztoszteron termelésére és serkenti a nemi vágyat. Ez az elem megtalálható fürj- és csirketojásban, sajtban, túróban, tejben, vajban és halolajban.