Dió a férfiak hatékonyságához: dió, szerecsendió és mások

A csökkent potencia normalizálható bizonyos egészséges ételek fogyasztásával, amelyek hozzájárulnak a nemi szervek működésének javításához. Meg kell jegyezni, hogy a táplálkozás nagyban befolyásolja a férfiak egészségét. Vitamin- és ásványianyag-hiány esetén apátia, hormonális egyensúlyhiány és csökkent libidó figyelhető meg. E problémák kiküszöbölése érdekében módosítani kell az étrendet.

egészséges dió a férfi hatékonyságért

Szinte minden ember hallott a dió gyógyító tulajdonságairól. Ma leírjuk, hogy melyik dió növeli a hatékonyságot, és hogyan befolyásolja a férfi hatalmát.

Hogyan befolyásolják a diófélék a potenciát

Úgy tűnik, hogy ez a termék annyira különleges. De a dió sok vitamint és mikroelemet tartalmaz, amelyek részt vesznek a vérképzésben, javítják az anyagcsere folyamatokat, táplálják a sejteket növényi fehérjével. Illóolajokat, rostokat, sok vitamint és ásványi anyagot is tartalmaznak.

Többféle dió létezik.

Mindegyik típusnak megvan a maga összetétele, de azonnal meg kell jegyezni, hogy a diófélék minden változata a priori jótékony hatással van a férfiak nemi működésére.

Dió a hatékonyságért

Ez a termék nem csak mindenki ajkán áll. A diót használják leggyakrabban a hatékonysághoz. Először is, mivel ez a legolcsóbb diófajta. Bármikor, bárhol megvásárolhatja.

dió a férfi hatékonyságért

Másodszor, valóban a dió királyának tartják, mivel a legtöbb vitamint és ásványi anyagot tartalmazza, nevezetesen:

 • Cink (a férfi potencia értékes eleme);
 • Kálium;
 • Foszfor;
 • A-, C-, E-, K-vitamin;
 • Kalcium;
 • Mangán;
 • Cellulóz;
 • Arginin;
 • Növényi fehérje;
 • Illóolajok.

Ilyen elemkészlet mellett nem ok nélkül van ilyen hatása a férfi nemi szervek területére és a test egészére.

A dió elegendő mennyiségű cinket tartalmaz. Ez az elem járul hozzá a tesztoszteron (a férfi libidóért felelős nemi hormon) kialakulásához. A férfiak hatékonysága érdekében a mézet dióval kombinálva is használják. Ízletes és egyszerre egészséges.

Pisztácia

Sokan ezt a diófajtát sör uzsonnával társítják. De kevesen veszik észre, hogy a pisztácia befolyásolja a férfi hatalmát is. Telítetlen zsírokat, arginint tartalmaznak, amely javítja a vérkeringést, és mellesleg fiatalító komponens, a cink, amelynek köszönhetően a férfi funkciója zökkenőmentesen működik, folsav.

pisztácia a hatékonyság növelésére

A pisztáciának köszönhetően nemcsak a potencia normalizálódik. A folsav javítja a sperma minőségét. Ez pedig növeli az egészséges gyermek teherbe esésének esélyét.

Szerecsendió a hatékonyságért

Ez a fajta termék afrodiziákumnak számít. Leginkább a szerecsendiót használják a főzés során, és ritkán használják a libidó fokozására. És hiába. Valójában az egyik legerősebb afrodiziákumnak tartják. A szerecsendió "szenvedélyes" lett az olyan nyomelemeknek köszönhetően, mint a szafrol, a miriszticin, az eliminicin. Ezeknek az összetevőknek van szédítő és stimuláló hatása.

szerecsendió a hatékonyság növelése érdekében

Nem ehet ilyen sokféle diót nagy mennyiségben, és nem is. Csak egy kis darab elég ahhoz, hogy jótékony hatással legyen a hatékonyságra. De a látható hatás érdekében ezt a diót naponta egy hónapig kell fogyasztania. Miért szerecsendió?

 • C, E vitamint tartalmaz;
 • Valamint magnézium, cink, kalcium;
 • Fokozza az immunitást;
 • Pozitív hatással van a vérképzésre;
 • Javítja a vérkeringést.

Mandula

Ez a dió nem mindenkinek tetszik a sajátos íze miatt. Ez azonban nem kérdezi meg tulajdonságait, amelyek minőségileg befolyásolják a hatékonyságot. Rögtön el kell mondani, hogy ez a fajta dió olyan férfiak számára alkalmas, akiknek a kismedence vérellátása károsodott. A készítményben található klórnak és kénnek köszönhetően a keringési rendszer megtisztul, a lepedékeket eltávolítják és a véráramlás javul. Sőt, az arginin tágítja az ereket, ami a nemi szervet a lehető leghamarabb felizgatja. De a mandulára nincs kereslet, nemcsak a sajátos íze miatt. Ez a termék meglehetősen drága, és nem mindenki engedheti meg magának, hogy naponta 150-200 grammot fogyasszon ebből a gyógydióból.

mandula a férfi hatékonyságért

Fenyőmag

Nagyon hasznosak a test számára, de nem olyan könnyű megtalálni őket. Ha szinte minden szupermarketben megapoliszokban vásárolhat fenyőmagot, akkor nem találja őket a periférián. Mindazonáltal, ha van lehetőség vásárolni ezeket a diókat, akkor érdemes megtenni, mert a kompozíció a következőket tartalmazza:

 • Cink;
 • Szénhidrátok
 • Fehérjék;
 • E- és B-vitamin;
 • Zsírsav.
fenyőmag a hatékonyság növelése érdekében

Egy ilyen összetétel nemcsak a nemi szervek vérkeringését gyorsítja fel. A fenyőmag összetetten hat. Állandó fogyasztással kialakul a test védő funkciója (immunitás), csökken az onkológia kockázata. Pozitív hatással vannak a prosztata működésére is.

Mogyoró

Ez a finomság is drága. De ugyanakkor szinte minden dióbarát szereti. A mogyoró az A, E, B vitaminok raktára. De a fő különbség a termék között az, hogy nagy mennyiségű fehérjét, rostot, fitoszterint tartalmaz. Ez utóbbi közvetlen hatással van a hatékonyságra. A fitoszterin megakadályozza a prosztatagyulladást, az adenomát, normalizálja a reproduktív rendszert (javítja a sperma minőségét, tesztoszteront termel). Még 150 gramm is elegendő a férfiak egészségének megőrzéséhez.

Következtetés

Bármilyen dió ideális a férfi hatékonysághoz. Mivel egy ilyen finomság kellemesen fogyasztható frissen, nem igényel különösebb előkészületeket. Diót célszerű mézzel együtt fogyasztani, mert ez a méhészeti termék minőségi hatást gyakorol a potencére is, sőt megakadályozza a prosztatagyulladást.