Hol van a ji pont a férfiaknál?

A szex során az érintés nagyon fontos, mert segítségükkel stimulálják és felkeltik az erogén zónákat, amelyek némi információt küldenek az örömről és az élvezetről az emberi agynak. A nőknél a 3 legeredményesebb pontot különböztetik meg - a csiklót, a húgycső U-pontját és a G-pontot, amelyet néhány pár hosszú évek óta nem talál. Valójában nem könnyű kitalálni, hogy hol van a nőkben a G-pont, bár sok orvosi szakkönyv ismerteti annak helyét.

A ji pont helyének legegyszerűbb leírása a hüvely belsejében található a csikló alatt, vagyis közvetlenül a hüvely elülső falán, a szeméremcsont mögött. 5-6 cm mélyen helyezkedik el. Méretében eléri a borsó méretét, és érintésre kissé durva, mint a libadombok. Egy nőnél akkor is érezhető, ha nincs izgatott állapotban. A szebb neműek egy része vizelési ingert érez, amikor ezt a pontot stimulálják.

Van egy másik változat arról, hogy létezik egy ji pont a nő hüvelyének falán. Egyes tudósok meg vannak győződve arról, hogy a j-pont csak egy prosztata-embrió! Az a tény, hogy míg az anyaméhben a csecsemő egy ideig nem rendelkezik szexuális tulajdonságokkal. Pontosabban: bizonyos ideig nehéz észrevenni őket. Ez a csecsemő testének ütődése, amely felelős az elsődleges szexuális jellemzők megjelenéséért, a keresett G-pont. Számos idegvégződése van, amelyeknek köszönhetően egy felnőtt nő hatalmas szexuális élvezetben részesülhet. Minden, amire szüksége van egy rendkívüli orgazmus eléréséhez, az az, hogy megtanulja megtalálni ezt a titokzatos, varázslatos G-pontot.

Úgy gondolják, hogy a ji pont a hüvely elülső falán helyezkedik el 5-6 centiméteres mélységben. Ezért, ha maga akarja megtalálni, akkor meglehetősen hosszú ujjak tulajdonosának kell lennie. Annak ellenére, hogy ennek a pontnak a mérete egyáltalán nem kicsi (értéke a tíz kopeika érme és az öt rubel érme között változik), nem mindenki találja meg. Először is meg kell jegyezni, hogy a ji pontot csak akkor érdemes keresni, ha már kissé felizgult. Teljesen nyugodt állapotban egyszerűen nem veszi észre és nem fogja érezni. A legjobb megoldás az, ha az orgazmus után azonnal elkezdi keresni, mivel ekkor a ji pont a legkiemelkedőbb és legérzékenyebb. Tehát hogyan találja meg ezt a "szórakoztató gombot"?

Ha partnerével meg akarja találni a ji pontot, akkor a legjobb, ha fekve teszi. Emelje fel a medencéjét úgy, hogy alá helyez egy párnát - így sokkal kényelmesebb lesz egy férfinak megvizsgálnia az intim helyét. A partner óvatosan helyezze be az ujjait a hüvelybe 3-6 centiméter mélységig. Természetesen az ujjakat bőségesen meg kell kenni akár saját, akár kenőanyaggal. Bízni kell a saját érzéseiben, miközben a partner kezét irányítja. Amint megtalálja a kívánt pontot, észreveszi, hogy a hüvely hátsó falai összehúzódni kezdenek, ahogy az orgazmus során történik.

Egyébként a nők G-pontjának stimulálásakor gyakran előfordulhat spontán vizelés. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy ez a pont a húgycső területének közvetlen közelében van. Sőt, az orgazmus során nem a vizelet jön ki a húgycsőből, hanem a paraurethralis mirigyek titka. Ezt a helyzetet azonban elkerülheti, ha elengedi a nyomást, miközben stimulálja a ji-pontot.

A női G-pont a csikló közelében van, a hüvelyfal előtt. A behatolás mélysége 3-5 cm. Az "örömpont" tartománya 1-10 cm. Elhelyezhető: középen, balra és jobbra.

Hol van a férfiak G-pontja?

A férfi G-pontját csak a végbélnyíláson keresztül találhatja meg, 4 centiméterrel előre kell mozdítania az ujját. Éreznie kell egy kis dudort a hasa elején.

Ennek a pontnak a masszírozásakor a férfi fényesebb orgazmust kap, mint a normális közösülés során, míg a pénisz stimulálása opcionális.

a ji pont elhelyezkedése a férfiaknál

G-pont masszázs férfiaknak

A férfi teljes kikapcsolódása és abszolút bizalom egymás iránt. Ha a partnered meg van szorítva és korlátozva, akkor csak fájdalmas érzéseket fog kapni. Kérdezd meg az emberedet, ha azt akarja, hogy ilyen messzire menj, ne tedd meg az ő beleegyezése nélkül. Nem minden férfi áll készen erre. Ha hosszú vagy hosszabb körmök vannak, jobb elhalasztani a G-zóna keresését, mivel mikrotraumát okozhat a férfi végbélében. A kezeknek tökéletesen tisztáknak kell lenniük. A végbélbe való behatolás a különböző mikroorganizmusok elkerülhetetlen érintkezése a kezek bőrével, amelyek mind a férfi, mind a női nemi szervek gyulladását okozhatják. Ezért, amikor a férfi G-zónával foglalkozik, kerülje a pénisz és a nemi szervek érintését. Még jobb, ha mindezt egy vékony orvosi rendelőben végzik.